Agro Wifi

   

AgroWiFi is onze verzamelnaam voor een 2-tal toepassingen:

  • Erf dekkend WiFi netwerk, zodat u met uw smartphone en tablet overal snel en draadloos kunt werken
  • Erf dekkend WiFi maakt het ook mogelijk om draadloze IP-camera’s te gebruiken
  • Point to Point verbindingen die 2 gebouwen, vaak over grotere afstanden met elkaar verbinden
  • Point to Point verbindingen gedragen zich als vaste kabelnetwerken

Wij beschikken over een breed pakket WiFi producten die we toepassen binnen de agrarische sector (IP65 producten) en binnen kantoor omgevingen. Daarnaast hebben we een speciale productlijn voor basisscholen en horeca gelegenheden.Toepassingsvoorbeeld: Erf dekkend WiFi.

AgroWiFi erf dekkend WiFi netwerk zijn meerdere geschakelde internet accespoints die met elkaar in verbinding staan. Hierdoor ontstaat een zgn roaming netwerk, vrijvertaald betekent dit dat de verbinding niet wegvalt als u tussen de verschillende accesspoints beweegt. Vergelijk het met ons GSM netwerk: Als u in de auto zit, belt u vrolijk door, terwijl uw toestel op de achtergrond van de ene naar de andere zendmast schakelt. Om de zenders te beschermen tegen de stalomgeving bouwen we deze zelf in waterdichte behuizingen. We kunnen deze sets ook plug-and-play leveren.

Toepassingsvoorbeeld: Point-to-Point verbinding.


Dit is een voorbeeld van een draadloze Point-to-Point verbinding tussen 2 gebouwen over langere afstand (enkele km’s zijn haalbaar onder ideale omstandigheden) Op de afbeelding ziet u een Ovalert Tochtigheidsdetectie systeem van CRV dat draadloos zijn data doorstuurt naar de internetlijn in het woonhuis.